ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Friday, 29 January 2010

cHeEr LeaDeR..INTAN



Salam kengkawan...
heheheh..
arini kami dak2 koir INTAN dijemput untuk berlakon..
hehehhehe... besh.. cume ada 1 perkara yg x besh...
tunang i lak yg jadi videoman nyer..
adussss...
cam kekok je rasa..
kami kena uat "cheer leader" (ntah betul ke x aku eja..hehehh)...
mmm so kepada para pelakon yg berminat nk tgk...
za akan masukkan dalam fb petang sat g.. ok??? x pown i emel je la kt u all... abis cite..
tp klu fail tu besau sgt, t za bagi je la kt korang...
tp bayaran jgn lupe yeee....




----------(^_^)----------
~~fisha_natakasia~~

4 comments:

cik fiza said...

dh lama tgl kn alam cheers ni.. dlu masa satu saya la yg paling suka skali kalo ada cheers2 cmni... geng aktif kolej la katakan hihihihi

p/s: za, comel x lakonan kita tu?

~~natakafisha~~ said...

wahhahah.. tu la pasal kan kak..
hehhehe..
best jerk...
sume2 sporting lak tu..
za ingatkan PTD kt intan ni poyo..
tp ok rupenye...
thanks sume...
hehehhe

rossa alina said...

hehe..intan pon ade cheers jgk ke??huhu..
weh,yg ko nk tnye aku tu,ko g kt costumize-->layout-->page elements-->kt blog post tu ko edit..yg kt post page option..huhuhu...kalo da dapat gtau aku..kalo xpaham pon gtau aku..hehehehe...go0d luck.. ;p

~~natakafisha~~ said...

alin, tq... got it...
aku nk balas kt ko nyer chatter p kena block ngan INTAN arr...
ce guna yg ni..
myshoutbox.com

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*