ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Friday, 22 January 2010

Macam2 Citer Minggu Nie.. Urmmm..

Ni Kisah Aku Untuk Minggu Nie...
Malas Nk Post Ari2...
Tu Yang Uat Untuk Seminggu Terus Tuh...
Heheheheh.. Dah Taw Malas Gatai Tangan Nak Uat Blog..
hehhehehe...

20 Januari 2009 (2.30 p.m - 5.00 p.m)
Ari ni ada meeting kt unit aku...
aku pown cam besa la...
Uat bodo je ngan meeting tuh... sebenarnya aku malas nk meeting2 nih..
menyerabutkan pala otak aku jerk..
tp dah arahan kan... redha je la...
Tp meeting kali ni aku rasa best lak..
Yela, x semena2 aku dilantik sebagai AJK Keceriaan utk Sistem 5S...
Huhuuuu.. rasa bangga pown ada...
Yelah, mesti bos pilih aku sebab dia yakin dgn aku kan?? Mungkin die tgk aku ni ceria je kot.. (Andaian aku jela nihh.. Bos x cakap pe2 pown.. hehheh)
tp aku risau gak... sebab banyak yg aku kena pikul pas nie... yelah, mana aku reti dgn bab2 keje org pompuan ni... ishkkishkkkk... ntah apa la jadi kat opis aku ni nanti...
Tunggguuuuuu....

22 Januari 2010 (3.45 pm)
Ni agi satu kisah yg paling aku x suka...
ada sorang pegawai kt opis aku ni uat aksi "amuk" lak..
aku ni dah la lemah semangat...
apa lagi.. mengeletar kaki aku, dah sejuk2 tangan aku..
aku mmg x leh la klu terkejut @ dgr org mengamuk..
mesti mengeletar...
pernah satu ari tu, sorg mamat kt opis ni ngamuk...
tabiat aku yg satu ni pown datang la...
abis pucat2 muka aku...
sume org gelakkan muka aku yg dah pucat tu..
kaki aku mengeletar wehh...
betul.. x tipu...
huhuuu...
org laen yg kena marah aku lak yg takut...
sampai skunk aku x leh buang tabiat aku yg mudah terkejut nih..
urmmm... mau kena sakit jantung nih...
huhuuuu

2 comments:

rossa alina said...

weh..sape yg mengamuk tu weh???huhu..;p

~~natakafisha~~ said...

hurmmm aku x brani nk ckp dalam nih... sat g aku lak yg kena saman.. ko jgn maen2.. huhuuu.. x kawen aku nnti.. hehehhe

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*