ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Monday, 25 January 2010

sTuDy kU AkHiRnYa dI kLcC


Penulis Di Hadapan Perpustakaan Negara


hheehheheheh...
pelik kan tajuk kt atas tu???
ermmm...sebenarnye cam ni cite nyer...
semalam bersamaan dgn 24 jan 2010 lebih kurang jam 12 tgh hari..
aku ngan tunang kesayanganku dengan penuh bersemangatnya melangkah masuk ke perpustakaan negara..

Keadaan Meja Yang Bersepah (Baca la konon)

tp, setelah abis 1 bab subjek Pengurusan Pejabat aku baca, terus mata kami x leh nk buka... (ngantuk la tuh)...

Pelajar Cemerlang, Gemilang & Terbilang

so utk menghilangkan kengantukan tahap gaban ni, kami pown bercadang tuk menghirup udara segar kat luar...
hehheheheh...
tp tetiba x sangka lak kami dah sampai kt KLCC..
hehhehehe...
so, apa lagi... kami pown "study" la k ctu...
hehehheheh...
best kan???
ni lah tempat yg paling best tuk study..
so kepada sesiapa yg nk cube petua nih, silakan...
tp AWAS... sebarang kegagalan dalam peperiksaan, kami tidak akan bertanggungjawab..
hehhehehehh...

p/s: kami akan menghadapi final exam pada 4 feb 2010... terer x???


 Di Tempat Kejadian (kLcC)

----------(^_^)----------
~~fisha_natakasia~~

4 comments:

cik fiza said...

amboi2.. stdy kt KLCC? mmg mantop tempat study za yer...

~~natakafisha~~ said...

heheheeh.. tau x pe kak..
bijak x??
hehehheh..
macam2 leh dapat kt cana..
hehhehe

rossa alina said...

woi..org g study ko g dating..hahahahaha...sempat lg ye??kihkihkih.. ;p

~~natakafisha~~ said...

alin: besa la tuh.. wehhh lama dah aku x kuar ngan abg cyg tau.. ari2 terus lik umah jew... rindu ni... pe ko ingat ko sorang je leh rindu-rinduan??hwahhaah

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*