ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Tuesday, 30 March 2010

3 haRi 2 maLam D' PulaU ReDanG

woooooowwwww..
tu ayat pertama aku bila pulang dari percutian kami...
fuhhhhh mmg best giler....
macam2 pengalaman dapat daripada xtvt tu..
siap p uat snockling agi...
first time tu aku uat...
memula mmg rasa gementar giler...
tp akhir nye aku berjaya membuktikan bahawa aku mampu melakuknnye..
wakhakhkahghhhhh..
puas ati aku...
hehehhehehe...
tp masa snockling tuh, mmg  x sedar yg aku sbenarnya dah jauh ke tengah...
cuak giler rasa...
seb bek dapat pgg tali...
so aku pown berpaut je la pada tali tu...
tp mmg dh rasa give up da masa tu...
rasa cam nk lepas kan je tali tu...
tp seb bek dan gi nk pikir pasal kawen...
hukhukhhukkkk
klu x menduda cayunk aku nnty.. hehehehe

ni 1 agi pengalaman kami D' negeri owang...
si zul tu order la nasi goreng paprik...
korang nk tau cam ne rupe nasi goreng paprik kt cana???
haaaa.. ni dier..


ada rupe nasi goreng paprik x???
kami pakat gelak je masa ni...
member yg tgh lapar pown sebat jela nasi tu..
huwahahhahahahh..
klakar giler....

ermmmm tp x bek kan kami gelak...
dah tau dok tmpt orang.. terpaksa la 3ma cara diaorang..
jgn sama kan ngri kiter ngan tempat orang...
hheehheheheh...

tp pe2pown.. redang mmg best arrrr....
so kpd sesiapa yg nk merasa tu.. dipersilakan.. hehheheheh...
tp buat mereka yg mabuk laut (macam aku), korang pndai2 la bawak ubat ke ape ke...
sat g jadi cam aku lak...
masa pegi tu excited je...
x penen pown..
tp masa dah nk balik lak die uat hal...
lagi pon mungkin sebab laut bergelora kot masa tu...
tu yg kepala aku skali begoyang...
huhuuuuuuu...
so, lu pikir lu sendirik ekkk....

lastly...
Pulau Redang.... Kau Tunggu Kedatangan Kami Di Lain Hari !!!!!!!!!!!!!


Bersama Incek Tunang

Encik Zul & Cik Nany


6 comments:

dyla said...

best2...

~~natakafisha~~ said...

best... rugi x itut.... tp xpe.. t len kali kiter ekk.. ley ajak diana skali... without nany... hehhehe

~..cik PriNCEss..~ said...

hukhukhuk...cm ader yg sebut name sy ker niee..tersedak sudah..hahaha..=)

~~natakafisha~~ said...

laaa.... abis tersembur kt muka za suda...
heheheh.... ada lah...
t kiter g ekk....
ley ajak kak yan skali...
ramai2 musti enjoy....

~..cik PriNCEss..~ said...

hahaha..tersembur plak.."im sorry"..(^_^)~~

aiyaakk...kutuk kte ke..haa..ngadu ngn dilaa..hik3..~~

~~natakafisha~~ said...

hehehehehhe...

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*