ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Tuesday, 18 May 2010

ღ maSih aDa yanG saYanG ღ

sebelum ni aku rasa cam nk pecah jiwa ni tahan perasaan...
huhuuuu
klakar lak bila mengenangkan bagaimana aku menangis tempoh ari....
malunye... sampai merah2 idung n' mata...
hehhehehehe..
mujur lah aku nangis dgn enchek tunang..
kalu x...
mau aku terjun lombong coz malu...
akkekkekkkeke...
yela..
sape leh tahan klu owang menyakitkan aty kiter kan...
huhuuuuu...
tp skunk tak agik...
sbb aku dah tau kebenarannye...
hurm... biar lah.. dah perangai die cam tu...
nak uat cane kan...
kay la.. tak baek mengungkit kt cini kan...
pe2 pown...
trima kasih banyak2 kat sume terutama enchek tunang n' his family sbb sudik dengar luahan hati kecil ku ini dan kalian yg sedang membaca...
cewaaahhhhhh...
hak hhhakhhhak ahkahkkkk... ku gumbira... ku bahagia... n' aku akan tabah dgn sikap mu itu..
 

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dalam kehidupan...pasti nyer ada dugaan....
harap bersabar

hehehe

~..natakafisha..~ said...

heheh..
3ma kasih kak yanie...
insyaallah...

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*