ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Monday, 7 June 2010

baYar dGn kaSih saYang mU..

hurm..
kiter diserang gila...
tulun.. tulun...
gila akan cintanya...
huhuu...
kes parah kan...
hehheheh
semalam kami kuar..
dah lama x kuar...
gi tgk movie... Lagenda Budak Setan...
so, yg eppy nye,
si dia belanja kiter sehari suntuk tu...
mukan senang nk dapat weh..
akkekke..
dari tiket wayang, sarapan, lunch, sampai la ke dinner si dia bayarkan...
best giler...
sekupang pun kiter x kuar duit..
tp yg uat kiter suke,
si dia ckp
"baby ta yah bayar sume2 ni... biar abg bayar, cume abg nak baby bayar dengan kasih sayang baby... tu je yg abg nak..."
huhuu.. terharu giler masa tu..
seb bek masa tu ada kt McD...
klu x, kiter rasa nk peluk2 je si dia...
hehheheh..
bley x..
akekkeekek...
bahagianya rasa....
 

No comments:

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*