ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Friday, 9 July 2010

Warna Warna Perkahwinan Ezzay & Fisha

heheheh...
petang ni cik fisha nak tayang kt korunk tentang warna2 yang menghiasi perkahwinan kami nnty...
akekkekeekk.....
sebab td dok tgk blog cik kasehkaseh ni....
hamboi.. hamboi...
bukan maen lagi die...
akekkeke..
tantik gilak wane yg dia pilih...
so, jom kite tgk yang ni lak....
wane ni encik ezzay yang pilih...
cik fisha ikut je...
coz cik fisha ni buta wane cikit...
wakkakaka...
jom tgk...


ni masa nikah.... wane gold


ni lak wane kt uma cik fisha... wane Hitam + Putih + Silver..
tp cik fisha lebeykan wane putih kt citu..


ni lak kt uma incik ezzay... wane Coklat + Gold


dan ini lak wane hantaran cik fisha to my luvly hubby...
wane Putih + Silver + Hitam + meyah cikit... kasih naek cikit.. tp munge je la wane meyah n' lebeykan wane putih jugak...
coz cik fisha suke bangat sama wane puteh maaaaa

so, apa pendapat kawan2???
ok x klu cik fisha pilih wane tu???
 

5 comments:

Lala said...

ha, yg last theme tu cantek bangat!

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

hehehe... maceh lala....
hope theme tu menjadik la.. akkekee

Abu Luqman said...

salam ziarah petang tnet slow

dyla said...

ni yg sonok nak gtao ni..

kat umah dyla maybe nak kaler yg terang mcm purple or maroon or oren..

pihak lelaki nak kaler silver..

hantaran nak wat tema itam+pink

ekekeke...xsabarnye nak kawen (>_<)

masmOna said...

fisha dear, i noticed u mesti nk hitam walaupun sikit. suka hitam ye? hehe. nice combination btw :)

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*