ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Tuesday, 12 October 2010

5 buLan aGik (♥♥,)

hurmm rindu nye kt blog nie..
huhuuu...
tak mO la majuk² agik.. huhuuu..
kay la..
ayinie cik f!sha nak cite pasal preparatiOn menjelang wedding kami..
akekkek...
tu pengetahuan sume,
tarikh pernikahan kami dah bertukar...
hhahahhaha...
kami akan bernikah pada 12 Mac 2011..
means, pas nikah terOs sanding..
bukan x tahan...
just tOk menjimatkan kOs..
heheheh

mmmm memandangkan tinggal 5 bulan je lagi,
so, kami dah amek keputusan tuk beli uma...
lagipOwn, kami rasa cam rugi je menyewa...
hehehe.
so, ni die uma kami tu...

ehhh cilap².. nie hanya la imiginasi cik f!sha saja... hahahha
 tp sorry... x dapat nk uplode pic sebenar... cOz uma tu ngah direnOvatekan...
sO, insyaAllah, sebulan sebelum kami kawen, uma tu akan ciap..
nnty dah tantik² baru cik f!sha uplode ekkk...
prOmise~!!

kay, settle pasal uma...
tentang persiapan kawen lak, sO far dah bOOked sume kOwt..
ecOk kami akan bercuti tOk ukur baju kawen di KL...
yg laen² insyaAllah berjalan ngan lancar...
kad kawen pOwn dah ciap... cume x gi ambek je agik..
rasa cam x cukup masa je mau amek..
tp x pe la kan..
biar kan je die dOk kt kedai tu diam².. hahahha
barang² hantaran lak, tinggal barang enche tunang je ada cikit yg lOm dibeli..
yg penting, brg cik f!sha suda ada maaa...
wakkakakakk... (gelak jaat)
hurm.. dOOrgift lak, cik f!sha minta tulun my mOm tuk settlekan...
heheheh..
lagipOwn, paksu ku cayunk mau belanja itu kek cOklat tOk letak dalam goOdies bag maa...
hahhhaha...
soooooooo jimat..
ahakxx ahaksss...
lagi apa ekk..
haaa...
kami pOwn dah uat itu HIV test..
bOrang nikah pOwn dah amek da...
cme tinggal isikan saja ruangan kOsong itu..
hurm. rasa nye, setakat ni je kOwt mau dikOngsikan..
t kalu ada gi, cik f!sha share ya..
nway, soOry cOz lama menghilangkan diri..
i miss yu soooo much ~!!

 

4 comments:

iedayah said...

wa..byknye preparation fisha..ptut r menyepi lm..rindu tau..=D

cik fiza said...

wah x lama dh lagi nk tukar title jadi PUAN hihihi~~ selamat berjaya ngan semua persiapan :)

eMMe said...

salam fisha, ngah menghitung hari bahagia bersama si dia yea...saya doakan awak, semoga urusan fisha dipermudahkan Nya...take care...

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

thanx sume... berdebar² ni tau.. kihkihkih...

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*