ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Thursday, 9 December 2010

budak gedikkksss


gedikss ta' aQu..
heheehe... ni lah pic yg aku tepek kt desktop pc kt opis...
abesh sume owang ckp aku dah x sabar mau kawen..
heheheh..
kira ni bole jadi "save da date" laaa..
hehheheh
pedulik aarr apa org mau kata..
yg penting
*
*
*
*
*
*
*

AKU BAHAGIA
 

10 comments:

sang puteri said...

comel sangat!!!selamat berbahagia za..
mala pulak tengah tunggu beberapa hari jek lagi tu..hee

~..cik PriNCEss..~ said...

btOl tuh...ape nk kesah Org kate jnji kite bahagian ennn cik fisha..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

pu3--> thanx dear... aah kan.. mell musti ngah berdebar tu.. hhehhe

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

cik diana --> kan yank kan.. yg penting kiter bahagia.. hehheeh

iedayah said...

wah..yang,kebahgiaan terpancar btul kt dekstop u n u kn..xpe dear..bior je ap org nk kater

✿....rossa alina....✿ said...

cmne boleh jd ghope tuh?? ;p

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

iedayah --> hahahahha... thanx yank.. dah bersinar2 desktop nie yank.. hahahha

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

alin --> jadik cam mana dear..??

✿....rossa alina....✿ said...

tarikh tu jadi love..heeee.. ;p

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

alin --- hehehe.. chumel x.. lambang chinta kami.. kihkihkihhh.. *sengal*

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*