ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Friday, 24 December 2010

Contest Aku dan Kaca Mata

wahwahhh...
bukak je blog terus nmpk contest nie yg di anjurkan oleh enche syafiQ


nmpk cam best lak contest nie kan..
adiah die pun duit lagi tuh..
untung2 ley gak uat tambah2 wet kawen aku..
waakkaka

Syarat-syaratnya:-

* Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin

* Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original

* Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar

* Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya:-

Tempat pertama: RM 100

Tempat Kedua: RM 80

Tempat Ketiga: RM 50
 
so, fisha nak bubuh pic nie..
hehhehehe...
 
gilak glamer aku.. huhuu
dan disini, fisha mau tag cik puan iedayah n cik rossa muchuk
so, marik lah joint beramai2 ye yayunk..
muahhhhxxxx
 

7 comments:

eMMe said...

gud luck for this contest~
mE takde gambar pakai sunglases, hehe...

Lyana MK said...

good luck dear!!

✿....rossa alina....✿ said...

fisha yayunk...cik rossa dah join dah..kihkihkih.. ;p

tq coz tag k.. :)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

emme & Lyana ~ thanx dear... saje suke2 saja... heheh.. jum la joint sama... heheh

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

alin tayunk ~ aiyak.. yeke.. hehehe... x pe la kan.. jnji kiter berdua joint kan... heheh

Syafiq Rosli said...

toing3 tuan tnh dtg lihat..nice pic..all da best ya

~..cik PriNCEss..~ said...

hehehe..cam menarik jerr..nk jOin laaaa...huhuhu..

pape pOn gud luck yunk!!!!

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*