ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Monday, 6 December 2010

❤ contest kesayanganku by cik puan Kina ❤

salam sume...
wahhhhh ada contest la dear... ni ai dapat dari cik iedayah...
tp contest nie sebenarnya datang dari cik puan kina... hehhehe..
kalu u ol nak tau, ni fisrt time tau fisha joint.. heheheh.. sooooooo excited...


SYARAT-SYARATNYA MUDAH SAHAJA :

1) Follow & letak blog Journey of Bride-2Be to 11.11.11 ke dalam bloglist anda
2) Letakkan banner di atas, di tepi sidebar beserta link ke blog Journey of Bride 2-Be to 11.11.11.
3) Buat entry bertajuk CONTEST KESAYANGANKU
4) Anda boleh bebas berblog apa sahaja berkaitan dengan tajuk tersebut (tiada had)
5) Tag sekurang-kurangnya 1 blogger & dia sedar dia sudah ditag.
6) Tinggalkan link entry anda di sini.

HADIAH-HADIAH UNTUK DIMENANGI :

Berikut adalah antara hint bagi hadiah yang bakal dimenangi.

* WANG TUNAI

atau

* BARANGAN ELEKTRONIK

atau

* KEDUA-DUANYA!!

PEMENANG :

1) BLOG PALING KREATIF iaitu entry yang paling kreatif
2) BLOG PALING TINGGI REFERAL iaitu referer yang terbanyak
3) BLOG YANG BERTUAH iaitu blog yang dipilih secara random

PENGADIL :
Akan diberitahu kemudian.

TARIKH TAMAT PENGHANTARAN : 10 DISEMBER 2010 (11.59pm)

 ceritera CONTEST KESAYANGANKU
kay, di saat dan ketika nie fisha nak karang sedikit story morry tentang kesayangan fisha... memandangkan ramai yg dah tulis tentang bf memasing, so, fisha amek keputusan tuk tulis mengenai bakal mak mentua kesayangan fisha... akekkke aci ka.. hehhehe..

musti u ol tertanya-tanye, asal x tulis pasal mak fisha je kan.. hahahah.. plz jgn pikir yang bukan2 yaa... nak tau kenapa..??? coz, fisha ngan mak mmg x de masalah.. kami ceria dan bahagia saja.. lagipun, dengan mak sendirik, xde citer gado2 lorrhhh... hehehhehe
kay la.. mari baca citer ni ya anak-anak..

fisha kenal mak beliau sejak fisha n enche tunang mula-mula kenal lagi... bia la fisha gelarkan mak beliau "acik" je ekkk.... so, bole la dikatakan hubungan kami ni dah menjangkau ke usia 3 taun lebey.. so, manyak la kisah suka dan dukanye... besa la kan.. heheh.. namapun bakal mak mentua... hehehe....

kami ni bole la dikatakan rapat.. tambah pulak acik ni seowang yang sporting n memahami lak tu.. (bukan nk bodek tau, tp ni mmg kenyataan).. so, fisha dah x rasa beliau ni mak mentua lagi... kadang2 rasa cam mak sendirik pun ada.. heheh.. yela.. mak fisha kan jauh.. so, menumpang kasik acik ni je la.. heheh.. tambahan pula fisha mmg dah x de ayah... seb bek la abah n mak enche tunang ni layan fisha sama macam anak-anaknye.. hehhe.. beruntung kan.. hehehhe.. Alhamdulillah..

cuma 1 la pesan dan nasihat fisha, jika kalian dah dapat family yang baek cam nie, jaga la atynye... jgn sesekali sakiti hatynye... cuba amek aty mereka.. hargai la mereka selagi mereka masih ada.. (sedey jap).. huhuuu.. sbb bila korang dah rasa kehilangan, baru la korang akan sedar dan menyesal.. mak abah abg n adik2 enche tunang mmg baek ngan fisha.. tp kadang2 gado tu besa la kan.. lidah lagi ka tergigit.. ini kan pulak ipar duai... hehhe.. tp x de pa lah.. kalu x gado, x mencabar lak kan.. kan..?? hehehe.. bak kata mak fisha
"abaikan orang laen, yg penting mak abah n adik2 dia ok ngan kiter.. ipar duai tu biasa la.."
betul ckp mak fisha tu.. kadang2 kiter dah uat yg terbaek, tp manusia kan,.. ada je x puas ati dan iri hati.. kadang2 mybe fisha sendirik ada gak silap.. namapun manusia.. tp just jgn anggap mende tu serius suda... uat x tau je.. nnty lambat laun, ok la... heheheheh..

errrmmm kay la.. cukup la setakat nie.. t ckp lebey2 kang u ol jeles lak.. kuikuikuiiiii... ini sekadar pengajaran dan iktibar...

dan disini, fisha tag cik rossa la ekk.. coz, die ni pun salah satu kesayangan fisha jugak.. hehehhehe..

dan terima kasih skali lagi buat cik puan sri kina dan datin sri iedayah ya..
kalian juga merupakan kesayangan fisha~!!

ni la bakal mak mentua fisha.. cun x.. hheehee
 

No comments:

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*