ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Monday, 6 December 2010

~..menuju ke situ... 12Mac2010..~

pejam celik pejam celik..
tinggal 96 hari saja tarikh besar bagi fisha...
betul la kata owang..
bila dah tinggal dua angka nie,
macam2 yg perlu dilakukan,..
dan ujung minggu pun semakin bizi...

sabtu lepas, fisha with his mom n sis dah start bizi mencarik baju tuk pakai majlis kami nnty..
kebetulan Jakel pun ngan uat promotion..
apa lagi... melilau la mata mencarik baju yg sesuai ngan themes kami..
iaitu coklat gold di KL dan hitam silver di perak...
jum layan dis pic..
hehhhehhe

ni bakal mak mentua fisha... tantik kan kaen ni.. nak tau sapa yg punye..??? tunggu... nnty pemiliknya akan memakainya di majlis kami di KL nnty.. kalu nak tgk, mai la datang ya.. hhhe.. super da like..

ni lak mak n adik2 cHinTa.. brg yg kami borong..

ni anak sapa ntah.. tetiba lak mak beliau kepingin mau menimang cucu.. syg, nmpknya kiter kena usaha keras la nie ekk.. agaggagagaaa

haaaa nmpk x apa yg fisha pegang tu.. itu la dulang hantaran tuk enche cHinTa.. wane putih.. hhehehhe

ni lak cadar yg dihadiahkan oleh mak beliau.. wahhhh thanx a lot~!! hadiah pertama yg kami dapat..

ni lak cadar yg akan fisha guna masa majlis di perak nnty..
silver putih... suci gitu... kihkihkihhh

kombinasi dua warna..
coklat gold + putih silver..
thanx to his mom..
lurve yu mOre~!!

pada ari ahad nye pulak, fisha wif cHinTa pigi ke uma paksu fisha..
*mau membodek beliau sponsorship loorrhhh*
hehhhee..
niat pigi sana coz nk tgk cup cake tuk doorgift..
tp kedai makcik tu tutup la pulak..
alih2 kami kirim saja la kt paksu...
t minta paksu tulun orderkan..
dan yg paling best, paksu suh fisha pilih sendirik jenis kek tuk majlis potong kek nnty..
cara paksu ckp tu cam mau belanja saja..
hehhehehe...
bestnye dapat bapak sedara yg baek aty dan super sporting cam beliau..
so, kepada sume kawan2 tu, t kalu fisha dah dapat kek tu, fisha tayang kt u ol ya..
tp kalu mau rasa betapa sedapnya kek tu,
jemput la datang yaa...
^_^
 

10 comments:

iedayah said...

dear..pinjam cadar sehari bley?hahahhah..adoi..i blum shopping cadar lg..

K.I.N.A said...

wah..muke fisha nmpk sgt hepi ok..;)..sama la kite dulang hantaran warna putih..;)

cik fiza said...

amboi cantiknya cadar..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

iedayah~ agaggagaaa.. yank, mende laen bole pinjam.. tp kenapa yu mau ini cadar juga yayunk.. akekekke

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

kina~ ehh yeke yank.. sehati sejiwa la kiter kan.. hehehee

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

cik fiza~ thanx kak.. heheh.. mak beliau yg pilihkan.. heheh

intanurulfateha said...

sonoknye soppink! ^^

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

intan~ heheeh... best yank.. akekkeke.. tp yg x bestnye bila abesh wet.. ngeeee

cik princess said...

WOww..shopping nk mK mentuaa..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

diana --> heheheh.. skali skala yank.. hehehe

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*