ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Tuesday, 30 March 2010

3 haRi 2 maLam D' PulaU ReDanG

woooooowwwww..
tu ayat pertama aku bila pulang dari percutian kami...
fuhhhhh mmg best giler....
macam2 pengalaman dapat daripada xtvt tu..
siap p uat snockling agi...
first time tu aku uat...
memula mmg rasa gementar giler...
tp akhir nye aku berjaya membuktikan bahawa aku mampu melakuknnye..
wakhakhkahghhhhh..
puas ati aku...
hehehhehehe...
tp masa snockling tuh, mmg  x sedar yg aku sbenarnya dah jauh ke tengah...
cuak giler rasa...
seb bek dapat pgg tali...
so aku pown berpaut je la pada tali tu...
tp mmg dh rasa give up da masa tu...
rasa cam nk lepas kan je tali tu...
tp seb bek dan gi nk pikir pasal kawen...
hukhukhhukkkk
klu x menduda cayunk aku nnty.. hehehehe

ni 1 agi pengalaman kami D' negeri owang...
si zul tu order la nasi goreng paprik...
korang nk tau cam ne rupe nasi goreng paprik kt cana???
haaaa.. ni dier..


ada rupe nasi goreng paprik x???
kami pakat gelak je masa ni...
member yg tgh lapar pown sebat jela nasi tu..
huwahahhahahahh..
klakar giler....

ermmmm tp x bek kan kami gelak...
dah tau dok tmpt orang.. terpaksa la 3ma cara diaorang..
jgn sama kan ngri kiter ngan tempat orang...
hheehheheheh...

tp pe2pown.. redang mmg best arrrr....
so kpd sesiapa yg nk merasa tu.. dipersilakan.. hehheheheh...
tp buat mereka yg mabuk laut (macam aku), korang pndai2 la bawak ubat ke ape ke...
sat g jadi cam aku lak...
masa pegi tu excited je...
x penen pown..
tp masa dah nk balik lak die uat hal...
lagi pon mungkin sebab laut bergelora kot masa tu...
tu yg kepala aku skali begoyang...
huhuuuuuuu...
so, lu pikir lu sendirik ekkk....

lastly...
Pulau Redang.... Kau Tunggu Kedatangan Kami Di Lain Hari !!!!!!!!!!!!!


Bersama Incek Tunang

Encik Zul & Cik Nany


Friday, 19 March 2010

CiK P.A

monink sume...
hehehheh... eppy lak aku rasa..
arinie sama macam 4 ari sebelum ni..
aku masih menjadi P.A kepada bos aku yg cukup baek..
hehhhhhe..
(kena puji bos.. t dapat markah lebey..)
mmmm... jadi P.A ni mmg besh coz keje nyer x banyak sangat..
tp masalah nye.. aku tetap kena uat keje hakiki aku sebagai PT(Latihan)...
dah manyak da keje aku yg tertunggak ni..
dah la rabu & khamis minggu depan ada audit..huhuuuu
maty la aku...
harap2 sume nyer berjalan ngan ok la...
sebab ari jumaat tu aku nk p enjoy...
kEmBaRa 3 HaRi 2 MaLam kE PuLaU ReDanG...
yahuuuu...
best giler...
jgn la ilang mood lak gara2 audit tu..
kay la...
nk uat keje nih...
tp bos aku ni mana lak ilangnye...
pagi ni ada meeting nih...
mati lak aku nk mencarik nye...
bos.. oooo... bos...
bos p ane nih???
huhuuu


Wednesday, 17 March 2010

BeRjaYa JuA aKhiR nYer..

senangnya dalam hati..
hehehheh..
akhirnya dapat juga aku menjayakan misi aku kali nih..
iaitu menambah pic2 comei ku di setiap akhir post.. hehehheh..
macam yg aku punye ni la...
first time aku tgk kt blog member aku..
fuhlamakkkkk..
cantik giler...
teringin gak nk uat cam tu...
kasik glamer cikit muka aku yg x brapa nk glamer nih...
hehhehhehe...
pe2 pown tankiu bebanyak ditujukan khas buat Cik Luna kerana sudi berkongsi idea...
jasamu ku kenang Cik Luna..
hehehehheeheh...
sukenyeeeeee


Monday, 15 March 2010

@kU bEnCi Re$uLt sEm 4 mCm *&^%$#@!(+_(

bencinya rasa...
sakit sangat ati bile tgk result cam taik nih...
tertonggeng2 aku study...
last2 result cam hampeh....

Grrggrgrgggrrrrrr...

benggang giler....
cam x caya lak leh dapat pointer cam tu...
rasa cam mimpi pown ada...
cehhhhh..
mimpi jiwang best la jugak...
nh mimpi psal mende yg x elok, x guna gak...
perrgggghhhhyh...

tp seb bek gak sbb membr2 aku yg len pown pointer turun gak...
ntah makhluk mana ntah yg uat soalan tu...
tp yg uat aku konfius, masa jawab tu mmg konpiden abis laa...
cam A dalam tangan jerk...
tp hanya igauan aku je kot...

atau mgkin skema soalannya mmg susah???
ntah la...
x tercapai akal aku nk pikir..
rasa nk suh depa semak semula jerk...
tp t melayang lak 50 hengget aku tuk 1 paper...
klu result makin tgi x pe gak..
buatnya depa pown malas nk semak...
menurun plak pointer aku nanty...
masalah gak nnty kan...

hurrrmmmm..

aku nk uat pe ngan result aku ni ekk???
haaaaa!!!!!!!!!!..
dah ada idea...
aku nk print banyak2 result tu...
pastu nk bakar...
biar ilang sakit ati aku...
huhuuuuuu,....

benci.....

Thursday, 11 March 2010

salah ker???

salah ker aku nk luahkan apa yg aku rasa dalam menatang nih???
apasal ada jerk yg nk tunjuk perasaan tentang apa yg aku tulis dalam nih...
mmm mungkin ada yg terasa kot???
sape makan cili die la terasa pedas nyer...
harap maaf la yerr kepada mereka2 yang berkenaan tu..
yang penting aku dapat puaskan ati aku...
tu je matlamat aku tentang mende alah nih...
bukan tuk mengutuk..
tp hanya luahan perasaan semata2...
terpulang la pada penerimaan masing2...
kan?? kan????
ada kau kisah?????
wahhahahaha

----------(^_^)----------
~~fisha_natakasia~~

Wednesday, 10 March 2010

KaU yAnG cUkuP iNDaH

Mmmmmm.. bohsan uat keje... besh gak melayan lagu2 jiwang nih...
ni dier....
my peberet song...
enjoy kay....

Tak pernah aku jauh darimu 
Meninggalkan cinta kita
Tak pernah aku meluka hatimu
Perasaan dan jiwamu
Segalanya telah ku serah
Hanya engkau terindah


Korus


Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai
Ku tahu kau mahu ada di hati
Untuk didampingi untuk disayangi


Tiada yang lain selain dirimu
Kekal tinggi di hatiku
Tiada pengganti yang mampu ku cari
Yang secantik diri kamu
Cinta ini untuk dirimu
Rasa ini untukmu


Ulang Korus


Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai

Dikau Yang Terindah Buat Diriku Sayang...
Lurve You Always Sayang....
Dikau cHiNta haThi kHu
~~Ezzay_Fisha~~



----------(^_^)----------
~~fisha_natakasia~~

Monday, 8 March 2010

tak de mende laen ke nk borak???

hukhukhukkkk..
sakit ati ada... geram ada... rasa nk nangis pown ada....
cube korang tolong aku fikir...
ada ke patut perbuatan seperti dibawah ni berlaku:

Si A ni dok berborak ngan Si B pasal awek Si C...
pastu dorang dok cakap pasal Si C ni la..
dok cite body mantap la...
saiz T_ _ _ _  laaa...
ntah pe2 lagi la...

aku x kisah depa nk cite pasal Si C tu...
tp yg buat aku geram tu, ada ke patut Si A ni dok kaitkan aku lak dgn perbincangan depa tuh...
hangin tul aku...
aku tau la body aku ni x mantap...
x cekcii...
dan x apa2 lagi la...

tp aku ada perasaan gak..
ada hati gak...
x patut la depa nk kutuk2 aku lak...
korang ingat aku nk ke badan cam ni???
nak ke??

ni kan kejadian Ilahi, so aku redha dgn kejadianNya..
aku xkisah klu korang nk borak pasal pompuan mana sekali pown..
aku paham naluri lelaki... but Si A ni ore tino....
tp tolong la jgn kaitkan dgn aku...
pantang datuk nenek aku orang dok kaitkan aku dgn mende2 yg aku x suka...
mmg jenis x sayang mulut la depa nih...
n mmg  jenis x pandai amik ati member...
ishkkkkk seb bek iman aku kuat g... (konon la)...
klu x, mau aku lempang je muka die...
sakit tul ati..

pe, die ingat body die tu cantik sangat???
aku tau aku kurus.. tp aku dah cuba sedaya upaya aku tuk menggemukkan badan aku.. (sbb takut kena bebel ngan mak andam masa kawen nnty.. huhu) 
tp dah x bley nk uat cane...
tp aku penah dgr orang cakap:

"lebih baik badan kurus daripada badan gemuk, coz kite leh cuba tuk jadi gemuk, tp klu dah gemuk payah nk turun"...
wa cakap sama lu....

so, kenali diri sendiri dulu sebelum mengutuk orang lain...
tp aku pown x tau la asal... aku geram sangat2 statment depa ni...
geram tull....
lahabau punye olang.....
Benciiiiiiii



----------(^_^)----------
~~fisha_natakasia~~

Thursday, 4 March 2010

b0wLinG t0uRnaMenT

hehehheh..
best giler tengok depa maen bowling malam selasa tu ari...
ce wahhhh. aku lak yg lebih2...
sampai terkehel kaki aku... terjatuh... huhuhuuuu...
over sangat la tuh.....
padahal aku x maen pown..
tp ok pe.. aku jadi tukang sorak...
menggamatkan suasana..
hehhehehh...
disebabkan sore aku la team2 pejabat pendaftar bersemangat..
ageggegegegeg..
pasan jerk...
huhuuuuuu...
tp pe2 pown, tahniah diucapkan buat team Pej. Pendaftar di atas kemenangan tersebut....
walaupun ada gak yg mencuci longkang..
wahahhahahah..
aku ni kutuk owg jerk.. padahal aku sendirik x reti maen...
maen laen aku retii ar....
acececcececece....
haaaaaa... pikir blue la tuh...
hehhheeh..
ke atau aku yg pikir???
wakhakhakahhhhhhh....
ermmmm... dah la.. nak p mamam....
lapo lak rasa...
hehehhehhe...
wehhh aku bukan curik tulang arr...
untuk pengetahuan sume, aku masuk keje kul 8.30 pagi arrr...
bukan kul 8.00...
saje je datang awal....
sebab aku tumpang orang...
huwaaaaaaa.....
so, dah tau menumpang kena arr uat cara menumpang.. kan??kan????
kay... daaaaaaaa




----------(^_^)----------
~~fisha_natakasia~~
 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*