ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Tuesday, 29 June 2010

shaye windu sama dier

hukhukhuk...
kawan2...
shaye ngah rindu ni...
rindu sgt kat seseorang...
dah lama x jumpa...
hukhukhuk....
rindu sgt kat Amie Nur Syazana
isha... tgu akak balik ye....
insyallah 2 minggu g akak alik...
miss u so much....







0 - 0

syukur alhamdulillah...
settle sudah masalah yg melanda kami...
kosong- kosong kay!!
mudah2an pas ni hubungan aku dan die semakin baek seperti dulu...
Amin....
 

Monday, 28 June 2010

alin !!!!!!!!!!!!!! tag aku la pulok..... huhuhuuuu

aiyak....
memula aku x faham la pulok apa kebendanye tag2 ni...
kay la.. misz rossa.... aku jawab la ekk... tp ko saja je kan... nk bagi aku rajin taip menatang2 nih.. hukhukhukkk

1. Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih name itu ?

cHinTa_haThi_kHu
sbb nmpk chumel je.. huwahahha


2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu ?

sebenarnya, nama ni gabungan sebenar nya...
dulu aku skol cina..nama aku fisha.. yg natakasia tu saje je bagi sedap.. sbb masa create emel x tau nk letak nama pe... so, bila digabungkan FISHA & NATAKASIA jadi lah NATAKAFISHA...
wahahahhahaha


3. Apakah method dalam penulisan anda ?

# kisah cinta
# kisah suka dan duka
# luahan perasaan
# dan yang seangkatan dengan nya......


4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda ? Sebabnya ?

skunk ni x de g la kot.. coz leh jadikan tempat luah perasaan... hehehe
sbb aku x reti nk luah depan2...
sat g aku lak yg nanges...



5. Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan ape kata mereka ?

# ada la jugak....
# klu boyepren aku, die ckp tantik nya blog baby.... (padahal die x baca pown isi kandungan nya.. klu x, mampus aku.. )
# n' org2 yg aku kutuk dalam ni.... (sudah tentu la mereka semakin bengang.. tul x... ada aku kesah.. wakakkakak)


6. Apa perasaan anda apabile orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda chantek ?

hurm.... setakat ni x de pown....
ciss... riak giler kan...
wakakkakakak
sapa suh tanye...
padan muka.... ^^,



7. Bilakah anda mempunyai blog ?

erm.. bila ekkk.. x berapa nk igt la pulak... tp cam baru agik arrrr....

 

8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog ?

suda semestinya enchek tunang coz kena minta permission dulu maaaaaa


9. Apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda di sekolah ?

ok jerk.. coz aku dah x skol agik... kt 'U' tu ada la jugak... apa ada hal... jnji depa x ajak bertumbuk suda... cewahhh.. garang x?? hahahahha


10. orang seterusnya untuk di-tag .

mak aiii...
awat sikit benar??
# cik dyana (coz dah lama die x update blog die.. kasik rajin sikit!!!)
# cik dyla ( ni pown sama gak.. hahhaha)
# cik fiza ( biar die rajin sikit bukak blog aku)
# adik chumel Ti ( sbb die baru nk belajar mengeblog.. kasik gempaQ sikit)
# iedayah ( asik pikir nk kawen je keje nye.. hhahhahaa)
# dak pipi kurus (pasan je die ni.. kurus kew.. hahahhaha)

weh.. dah la tuh.. penat arrr.... cukup laaa kan... huhuuu

kay la... aku dah jawab soklan ko alin....
skunk turn korang mangsa2 seterusnya lak kay...
aku nak gak tau kisah disebalik blog korunk ni... kihkihkihhh
so, klu malas nk taip... copy je yg aku nyer.. akkekeke

Selamat Suda

Alhamdulillah...
dah selamat dah majlis kawen bakal abg ipar aku semalam..
penat mmg penat..
tp tu la dikatakan pengalaman kan...
x rasa, kiter x tau...
ramai yang tanya "Asal kau masih nak tulun depa walaupun dah bagai2 depa uat kt kau"...
ermm ntah la..
mgkin ati aku x tenang klu terus gaduh cam gini...
tp aku datang n tulun pown sebab mak tunang aku tu je...
aku cian kt makcik, x de sapa mau tulun...
so, pe salah nya kan...
ley naikkan saham aku yg dah sedia tinggi ni...
riak giler aku kan...
wakakkakak...
so, pas ni ley focus kt kawen kami lak...
nk start yg mana 1 ekkk????
hurm.... 

Wednesday, 23 June 2010

Lupa Suda

erm....
semekom sume...
aiyak
dalam manyak2 mende...
nape la menda yang satu ni lak yg aku lupe...
huhuuu...
cowy syg...
bby tak sengaja maaa...
korunk nak tau apa yg aku lupe????
iaitu membeli cincin batal air semayang tuk bakal room mate aku...
yang ni sume dah beli...
tinggal cincin je agik lom beli...
huhuuuu

Dari Baby Untuk Sayang:

Cincin
Game Wii
Baju Batik
Slack
Perfume
Jam
Kasut
Walet
Belt
Al-Quran
Sejadah
Sirih Junjung

Dari Sayang Untuk Baby:

Gelang
  Mas Kawen
Wet Hantaran
Sirih Junjung
Kasut
Handbag
Purse
Jam
Baju Batik
Perfume
Sejadah
Telekung
Quran

aci tak....
aku nye barang agik manyak dari die...
hehheehee...
pada muka...
puas ati aku....
tp abesh gak arrr wet dok membeli barang2 ni...
huhuuuuu...
tp xpe....
jnji kiter puas kan...
kawen kan sekali sekala...
ehhh.... cilap...
sekali seumur idup...
Amin....
to syg: sowie ye...
t kiter g carik cincin.....
luRve yu syg...
 

Tuesday, 22 June 2010

Korunk Suka Disakiti Tak???

Jawapan aku adalah
.
.
.
.
.
.
.
TIDAK
.
.
.
.
.

sekian, terima kasih....
 

Monday, 21 June 2010

Ya Allah Tabahkan Haty Ku..

Hoi pompuan,
ko tau x
niat aku baek...
aku nk berbaik ngan ko...
sampai bila nk macam ni...
aku x sanggup...
tolong la...
aku sanggup berkorban untuk ko..
tp ni balasan ko kan..
sungguh aku dah start rasa BENCI kt ko!!!!
 
 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*