ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Monday, 12 July 2010

Terima Kasih, Awak

syukur alhamdulillah...
korunk ingat x ngan entry NIE???
cik fisha sonok sangat coz si dia dah add cik fisha dalam fb...
husband beliau pown sama...
so, harap2 pasni kiter ley jadi keluarga yang paling bahagia di abad ini...
hehehehhe...
thank you sooooooooooooooo much awak...
 

Tema Nikah Terpaksa Di Tukar... huwaaaaaa....

aiyak...
nampaknya, angan2 cik fisha nk nikah guna wane gold tak kesampaian...
hukhukhuk...
ada masalah yang tak dapat dielakkan...
so, terpaksa la pakai wane puteh jugak...
huwaaaaa....
patah lah aty ku....
hukhukhukkk....
dah la gaun potong kek pown wane putih...
nikah pown puteh...
sanding pown ala2 puteh..
huwaaaaa...
apasal sume wane puteh lak ni...
adakah ianya kebetulan???dah la kami ni kulit ala2 puteh arang.. 
aiyak.... 
harap2 wedding planner kami ni pandai la dok macth2 kaler...
hope jgn sume puteh suci tu suda...
sat g x nmpak lak pengantinya...
huukhukhuhk...
~..natakafisha..~
 

Friday, 9 July 2010

Warna Warna Perkahwinan Ezzay & Fisha

heheheh...
petang ni cik fisha nak tayang kt korunk tentang warna2 yang menghiasi perkahwinan kami nnty...
akekkekeekk.....
sebab td dok tgk blog cik kasehkaseh ni....
hamboi.. hamboi...
bukan maen lagi die...
akekkeke..
tantik gilak wane yg dia pilih...
so, jom kite tgk yang ni lak....
wane ni encik ezzay yang pilih...
cik fisha ikut je...
coz cik fisha ni buta wane cikit...
wakkakaka...
jom tgk...


ni masa nikah.... wane gold


ni lak wane kt uma cik fisha... wane Hitam + Putih + Silver..
tp cik fisha lebeykan wane putih kt citu..


ni lak kt uma incik ezzay... wane Coklat + Gold


dan ini lak wane hantaran cik fisha to my luvly hubby...
wane Putih + Silver + Hitam + meyah cikit... kasih naek cikit.. tp munge je la wane meyah n' lebeykan wane putih jugak...
coz cik fisha suke bangat sama wane puteh maaaaa

so, apa pendapat kawan2???
ok x klu cik fisha pilih wane tu???
 

Thursday, 8 July 2010

Gelisah D' Jiwa

ntah mengapa....
di saat ini...
aty aku gelisah...
dari semalam aku dok pikir pasal ni...
sampai bila aku dan dia bermusuh sebegini?????
mmg la dari segi zahirnya, kami dah memohon maaf diantara satu sama lain...
tp,
kami masih tidak bertegur sapa sebenarnya....
nombor phone dia dan suami pun aku dah delete gara2 geram ngan die tempoh hari...
aku rasa cam nk anta PM kt FB die...
ajak berdamai semula...
coz aku rasa, die TAK KAN anta mesej dahulu kat aku...
aku tau..
aty nye keras....
klu bukan aku yang beralah, sape lagi???
tp aku takut...
takut dia masih tak mo kawan ngan aku...
tp aku rindu...
rindukan hubungan kami seperti dahulu...
boleh berkongsi masalah....
suka, duka...
aku tau die baek...
tp mungkin aty nya sensitif seperti mana ati ku jua...
masing2 tak mo mengaku salah dan cepat melenting....
kepada Si Dia, andai kata awak baca nie,
saya harap awak tau,
betapa saya mahupun hubungan kita yang dahulu...
saya rindukan saat dahulu...
kita bebas bergurau senda....
bahagia sangat....
haruskah aku menghantar PM kepada nya???
ATAU
aku terus berdiam diri dan mengabaikan perasaan ini???
Ya Allah...
sesungguhnya aku keliru...
aku mahukan hubungan kami terus terjalin erat buat selamanya...

 

Wednesday, 7 July 2010

Kiss From iedayah

adakah anda rasa anda hot?

yelah kot.. klu x, x kan cik sokseh ni tag ai kan... wakakakkak



upload wallpaper yang anda gunakan skrg?



cerita pasal wallpaper tersebut

wallpaper ni menyatakan bahawa "ohh tuhan.. sesungguhnya aku x sabar mau kawen"... kehkhekheh


Bila kali terakhir anda makan pizza?

ermmmm bulan lepas kot... wit my fiance...


lagu paling latest yang anda dengar?

skunk ngah dengar lagu dangdut .. coz ai sukeeeee.... Diam2 Jatuh Cinta


Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni...

meja berselerak ngan fail n ketas.... tp mata dok tgk pc sambil jawab tag... cover line beb...


Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

mmmm arwah ayah panggil kakak
mak n adik2 panggil kak ngah
cayank panggil baby @ sayang
kawan skol panggil ayang
yg len2 panggil za @ fisha @ sha @ fizza


  tagged lagi 8 orang

* cik rossa
* cik dyla
* cik diana
* cik fiQa
* cik ti shuhada
* cik pipi kurus
* cik iedayah
* cik iedayah


SOALAN BAWAH NI BERKAIT RAPAT DENGAN ORANG YANG ANDA TAG..



Siapakan orang no.1 kepada anda

cik rossa.. cebab die ni baek... sporting lak tu.. n' memahami jiwa kacau ku ini.. akekkeek


katakan sesuatu kepada orang no.5..

adik ooo adik, nak jawab tag ni.. kasik belajar mengeblog sikit.. hehhe


no 3 ada hubungan dengan sape?

cik diana... ada hubungan ngan my boy... hukhukhukk... tak de la.. depa kan satu kelas... so, kawan sekelas la namanya..


bagaimana dengan no.4 lak?

cik fiqa... dia ni kawan baek cik fisha masa skol dlu... hehehe


pesan kepada orang no.6

selamat menjawab sambil me"ngurus"kan pipi anda!!!


kata2 cinta tuk orang no.2

owh cik dyla... u r soooo comot.. wakakakkakaak


adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?

yup.. sebab dua2 ku letak nama mu cik iedayah.. wakakkaka


berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.

* suka gelak walaupun manyak pikir pasal kawen
* masih igt cik fisha walaupun bizi ngan kawen nye..
* senyuman nye menawan n cam sama je ngan senyuman cik fisha.. wakkaka
* banyak idea pasal kawen.. n cik fisha slalu rujuk ngan die..
* ada bakal roomate yg encem... aiyak... terpuji pulak.. hehehhe

perasaan anda masa buat tag ini..

taip sambil senyum... coz ada gak org yg igt kat kiter.. hukuhkuhkkhk


adakah anda tau razman itu sengal?

sape lak si razman tu.. kekasih lama aii ke???


 gay or less?

i'm straight ok..... no kona2...
 

Tuesday, 6 July 2010

Rumah Ku Telah Berpenyewa

 

Saturday, 3 July 2010

Goodift For VIP

aiyak...
cane lak cik fisha leh lupa kan...
seb bek mak tlg ingatkan...
huhuu...
dah la yg laen2 pun x settle agi..
tambah g 1 mende yg cik fisha kena fikir...
iaitu goodift bag for VIP...
aiyak...
apa mau kasik ye...
mak kata, VIP kena kasik gift yg laen...
jgn sama ngan tetamu biasa...
perlu ke...
aiyak...
mak oooo000000oo mak..
anak mu ini suda penen daaa...
huhuu...
tp siapa kah gerangannya VIP tu???
huhuuu...
bape gift nk uat???
nk bagi apa???
huwaaaaaaaaaaa..
manyak nye soklan yg terjawab..
mau nanges suda ni...
semalam dok gunting kad terima kasih pun suda lebam,..
seb bek cik azirah yg baek ati tu tulun...
huuhkuhkuhkkk...
cik fisha mau pengsan nih...
cape leh tulun????????
huhuuu
 
 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*