ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Friday, 29 October 2010

mOod D' haRi juMaaT~!!

GUMBIRA!!!
beruntung dapat bakal mentua yg sporting dan baek hati macam Puan Kamaria Abdul Ghani dan Encik Alang Rejab bin Marican..
malam ni cik fisha dijemput tuk titun di rumah bakal mentua..
coz esok bole gerak awal2 pagi ke Perak..
best~!!!!!!!!!
[mau belajar masak la.. agagaga]

DAN  buat N.I,
aku bebas berkata-kata pabila engkau tiada,
Sekian Terima Kasih
~..natakafisha..~
 

Tuesday, 26 October 2010

akhirnye.... aQu dapat pulang ke Perak dengan gumbiranya...

salam sume...
arinie cik fisha mukan mau cite pasal kawen...
kita hold dulu pasal kawen ekk..
coz cik fisha x sempat agik mau survey barang2 kawen..
my chinta sangat bizi maaaa...
huhuu...
mau dating pun x sempat tau...
hukhukhukkk...
kan tu ari cik fisha ada cite pasal ... dilema mau pigi Kedah @ Perak
so, cik fisha dimaklumkan bahwa trip ke Kedah tu terpaksa ditunda coz x ramai yg bley pigi..
akkekeke...
nmpknye, cik fisha bole la pigi berjimba ngan family fiance dengan gumbiranya...
akekkekkkeke...
insyaAllah trip tu akan di uat pada bulan Januari taun depan...
so, itu adalah peluang terakhir cik fisha mau berGedikz sebagai seowang yg single mingle sblum bergelar si isteri.. hehhehe...
nway, cik fisha sonok ngan keputusan itu... wagagagaggaga

ni gambar x de motif... akekkeke...
saje mau pormote kawan seopis cik fisha...


 

Friday, 22 October 2010

Kedah @ Perak..???

salam sume....
huhuhuu.. pepagi agik cik fisha mau mengadu nasib...
akekkekeke...
x de la...
sebenarnya, minggu depan, unit cik fisha mau pegi meronggeng kt KEDAH...
dan mybe akan singgah ke Langkawi..
but, at da same time...
bakal family mentua ai mau datang perak coz ada kenduri kawen...
alang² dah sampai PERAK, mereka pun mau singgah ke rumah mak cik fisha...
x jauh pun dari situ...
so, nmpk gayanya, x dapat la cik fisha mau pegi menggedikkan diri bersama teman² opis...
huwaaaaa....
mungkin ini pengorbanan yg harus cik fisha buat demi perkahwinan kami..
cewaaaaaahhhhhhhh..
coz mak ai pun ada kol semalam...
mak² sekalian ni nak berbincang tentang perkahwinan kami..
kira last meeting la ni..
hukhukhukhukk...
INTURA, kau tunggu kedatangan ku pada laen hari ekk..
[mood] sedey lak rasa.. coz ai yg beria mau pigi itu trip~!!
 

Thursday, 21 October 2010

Keputusan Warna Hantaran

firstly, cik fisha mau ucapkan bebanyak makacey kt sume yg sudik kasik komen dan pendapat pada cik fisha.. (aiyak ayat skema la pulokkk)..
so, ramai yang beri pandangan mengenai warna MERAH + PUTIH...
so, cik fisha pun godek2 la cik google..
dan ni hasil nye...
cik fisha sertakan juga warna2 perkahwinan cik fisha...
tp ni bukan yang sebenarnya...
but warnanye seakan2 wedding cik fisha nnty...
just look n tinggalkan komen anda ya kengkawan...

 cik fisha akan guna warne ni PUTIH + MERAH cam pic ni

 tpi cik fisha akan tiru gaya yg ini...

 ni lak wane baju yg akan cik fisha pakai .. SILVER + HITAM
(but x pasti lak sama atau x ngan wane ni.. x tgk g baju.. huhuu)

 dan yg ini wane tema pelamin cik fisha... PUTIH +HITAM+SILVER

so, apa pendapat kalian??
 

Wednesday, 20 October 2010

Dilema Warna Hantaran

4 BULAN 3 MINGGU 3 HARI
menjelang perkahwinan kami...
tp sampai ke saat ini..
cik fisha masih x pasti warna hantaran to my hubby...
susah gak mau buat keputusan kan...
lagipun cik fisha mau DIY itu hantaran maa...
aiyak....
ni ada beberapa contoh hantaran yang menarik perhatian dan sanubari cik fisha...
jum layan~!!

 hantaran ni tantik.. very nice dan simple.. but, kalu cik fisha tiru gaya ni, nak guna wane pe ekk.. huhuuu

 ni pun tantik jugak... wane merah dan kunen... mmg menyerlah~!!

 yg ni lak.. super loike... kredit to Hidey... tantik kan.. maca mau tiru saja... wane pink lagi tu.. huhuuu

 ni lak mmg kena ngan theme cik fisha... but kalu leh, cik fisha namO guna wane silver.. cOz baju cik fisha wane silver.. sat g x naek lak hantaran aii... huhuu

yg ni pun not bad gak...


adussshhhhh manyak penen la mau pilih... huhuuu...
kalu bole, x mo guna wane silver + hitam..
coz baju cik fisha wane silver...
pelamin lak wane putih + hitam
so, hantaran mau uat yg bole membuatkan tetamu terjegil mata..
hahhahhha..
tp still x dapat idea agik..
cape ley tulun nie..
huhuuuu
 

Tuesday, 19 October 2010

status aku, suka ati aku la nk tulis apa !!!!!

aku tak carik pasal ngan korang,
korang x yah nk carik pasal aku...
status aku, suka aty aku la nk tulis apa pun..
yg korang baca pastu uat spekulasi sndirik tu apahal???
apa hak korang nk pertikaikan apa yg aku tulis...
so, jgn masuk campur urusan aku..
uat je hal korang..
kalu dasar pompuan yg suka jaga tepi kaen orang tu mmg x sah kalu x sibuk hal org..
pastu pandai2 lak dok mencanang kat sume org..
jaga saja diri sendirik!!!!
 

Monday, 18 October 2010

aWard daRi c!k !edaya (♥♥,)

cukenye c!ik f!sha..
ada gak geng blOger yg cayangkan c!k f!sha..
wakakkaka..
pasannya..
nway, thanx ya c!k !edaya
cOz kasik kt ai dis award...
tp kena jawab sOklan la pulOk..
mentang² la ai ni terlebey rajin..
agaggaag
kay la.. ai try ekk yayunk...


Syarat-syaratnye sbg Penerima Award

Thanks the person who give you this award:
thanx darl.. nnty kasik la lagik ekk.. dan lagi.. dan lagi...
Link that person at your blogroll:
muchuk, ai dah link kt atas td ekk.. hehhehe
Spread to 15 blogger which you think awesome:
dan kepada sume yang datang menjengah blOg c!k f!sha
Tell 7 things about yourself:
kadang2 gila2
suka gelak
mau kawen *blushing*
mau jadi isteri yg baek
mau syg sama bakal suami sowang2 saja.. aiyak.. munyik cam manyak sayang sama laki laen saja kan.. syyhhhhh~!!
apa lagi ekk.. x de yg menarik pOwn.. cukup la tu ekk.. huhuu.. aci ka..
lastly, mau ucap manyak2 makaceh tO u oll yg slalu singgah sini.. lurve yu (♥♥,)
 
 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*