ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Monday, 7 February 2011

~.. enTry perTama baGi taHun 2011..~

Salam sume...
tengok... rajin x cik fisha nk hupdate blog... hahahhaha
sebenarnya, mukan x rindu kt korunk...
tp ada yg x senang aty bila cik fisha berkongsi kegembiraan tuk bergelar is3 dlm blog kesayangan nie...
hurmmm lantak la kan...
yg penting cik fisha hanya mau berkongsi hari bahagia bersama kalian sume...
but not with her~!!!!

entry kali nie sgt istimewa...
ku utuskan khas tuk bakal suami terchinta...
hahhahaha..
yela, tahun 2011 nie akan ada perubahan yg amat besar lam diri cik fisha...
hurmm macam mana lah agaknye cik fisha bila jadik isteri ekk...
huhuuu.. mampukah..????

PERKENALAN kami bermula pada Jun 2007...
masa tu enchik cHinTa baru je lapor diri kt cini (INTAN)..
hurmm gatey kan,.. baru lapor diri dah pandai nak mengorat... hahahahha
masa tu fisha mmg keje kt bahagian pentadbiran...
hahahhaah...klakar je masa tu...
masih terbayang agik beliau ckp "kak, kirim salam kt budak pakai baju pink tu ekk".... heheeh... sampai ke ari nie, sume akak2 opis nie dok usik fisha ngan kata2 keramat tuh.. huhuuu

ni pic di awal perkenalan kami.. masa wedding kawan.. heheh..

 
PERCINTAAN..???? mmm sebenarnya fisha x tau pun bila kami declare kapel...
coz, xde pun kata2 lamaran dari beliau yg nk ajak fisha kapel...
tp yg kami tau, masing2 mmg rasa saling sayang menyayangi... hahahahha...
dan fisha yg letak tarik 26.07.2007 sebagai tarikh percintaan coz masa nie enche cinta dah ikut fisha balik kg jumpa mak... hehheh... katanya, beliau mau minta permission drpd mak fisha dahulu... hehehh... dats y aii cayunk sgt sama beliau.. yelah, nampak cuda keikhlasannya kan.. heheheh

ni lak masa busday fisha yg ke-21...  busday party terkezuttt dari enche cinta + zira + kak azma + seful... korunk mmg terbaek arrr.. hehehe

so, sehingga ke hari nie.. dah hampir 4 tahun kami bersama...
dan suda 4 tahun jugak fisha kenal sama family beliau... heheheh...
soooooo eppy n luvly family... hehehhe
bertuah sgt punyai bakal mak n abah n adik2 yg amat baek hati...
alhamdulillah... hheheheh

mak n abah yg sporting gilerr.. lurve muahhxxxx
persiapan KAWEN so far alhamdulillah...
cume fisha rasa cam x sempat je mau kejar masa... huhuu...
masih ada agik yg lum settle...
plus dgn final exam agik...
aiyak...
smoga segalanya dipermudahkan...
Amin...

pstt:~ buat syg, cinta ini x kan pudar meskipun nyawa ku yg akan pudar...

 

4 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

sO swEet laa yunkk..(^^,)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

thanx yank.. heheh

~..cik PriNCEss..~ said...

welcOme dear..(^_^)~~
hehe..xsabar nk tgk awk besanding t..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

aiyak.. malu lak yank.. heheheh..

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*