ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Thursday, 22 September 2011

garu macam org x sedar diri~!!!!

hye mummy,

malam tadi masa nak tido kan, pewut fisha gatey sgt2..
memula tu leh tahan agik..
pehtu dah x tertahan da...
pe lagi, garu dan garu dengan sepenuh perasaan...

tadi dtg opis citer ngan akak opis nie
die ckp x elok garu pewut guna kuku..
nnty leh luka...
pantang nnty nak taruh ubat sakit lak..

masalahnya, belum sampai waktu berpantang agik dah rasa pedih nie...
selak2 baju tgk pewut dah ada kesan cikit...
pedih seyhhh...
huhuuuu..

cane ekk nak ilangkan rasa gatey n luka kt pewut nie..???

nota pink:~ pewut still rasa gatey dan cedank cuba menahan perasaan.. @_@
 

9 comments:

mrs chenta said...

ehh, yang..jangan garu...nanti tinggal parut...mmg gatal gile... ingt tau setiap malam before tido sapu perut tu dgn minyak, bio oil ke ape ke, zety letak minyak kelapa..suruh org kg buatkan..nanti insyaallah xde strechmark atau kurang. gatal pun xsgt... take care ok

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

owh yeke... huhuu.. setakat ni strechmark xde g.. tiap pagi je taruh boi oil.. x tau lak mlm2 pun kena letak.. thanks dear..

suriadzul said...

yups!!!napa garu yunk...xelok..risau skrg mmg xde kesan...lepas deliver nnt de kesan..su pakai bio oil gak cam mrs.vip ckp...p su start 1st mnth lg da mula pakai smpai la skrg...su sapu all the time...kerap!!!pagi kol 7am..nnt kol 10am sapu lg..tgh hari...n now..wpon su czer perot su lgsg xde strechmark tau...mmg gatal..p tahan...bio oil mmg elok...lepas ni jgn garu lg k...

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

huhuhu.. baeklah.. pasnie bio oil tu akan jadik teman fisha... janji.. ;-)thanks su..

nads said...

Jangan garu guna kuku yang...kalo dah gatal sangat juz garu guna sikat dan berlapik...nad dari 1st baby mmg setakat gosok2 jer perut, xberani garu coz takut ade kesan...nad memnag xsapu ape2 minyak pun...alhamdulillah masih xde stretchmark tuh...

Waniey said...

yeah,u geng la dgn i..perot i pun gatal2..sampai luka jugakla..taruk bio oil tak jalan,baby oil pun sama..huhuhuh..tapi asben ckp i sexy jugak..muahahaaa..nak amek ati bini dia da tak lawa kan ;p

✿f!sHa:- MumMy To bE✿ said...

nads ~ tu la pasal yank.. fisha x tau lak x leh garu.. hehehe...

waniey~ hahahah... x kisah la kan.. jnji hubby cayunk maaa.. kihkihkihhhh

hotmama said...

semakin perut nak besar makin gatal le nanti.. huhu.. cuba try sapu cream palmers cocoa butter yg mmg khas utk strech marks tu..

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

thanks hotmama :)

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*