ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Tuesday, 6 September 2011

hOspiTal aMpanG 0r HUKM..???

hohohooo...
tadi ngah kusyuk layan check list bby, tetibe ada sorang pegawai nie bercerita..
katanya 5 bulan lepas, is3 kawannya nk bersalin..
so, depa pun p la kt hospital ampang...
tp ntah macam mana, xde doktor n kebetulan masa tu ada 6 org ibu juga mau bersalin..
so, bayangkan, dgn sorang doktor sambil ditemani nurse2 nye...
ntah macam mana, is3 kawan die tadi pun dah terberanak..
kira dah kuar da kepala bby..
tp tetiba ada sorang nurse ni p tolak masuk balik kepala bby tadi..
last2 bby tu lemas n dah termakan tahi..
trus doktor anta ke HKL tuk operation...
adoyaiiii...
mungkin kebetulan mende ni nk jadik kt depa kan..
sampai ke hari ini, bby tu masih lagik kt ICU...

"bile dah dgr cite nie, tetiba lak rasa takut nk bersalin kt hospital ampang...
so, korunk ada pendapat x...
mana satu arah yg harus ku tuju..???
tp ada gak kawan2 opis ni ckp ampang better than HUKM... klu nk g HKL, cam ramai lak.. takut x selesa lak nnty..."

5 comments:

eMMe said...

tahniah, dah pregnant ek...take care...rezeki kan....

Baby Lyana said...

pusrawi! hehehe

✿aN ePpy m0m To bE✿ said...

[emme] hehhhehe.. makacey dear... muahsss

[baby lyana] aiyak.. ongkosnya macih enggak mencukupi seyhhhhh

cik dyla said...

ada org kate dlm byk2 hospital gomen yg better hospital ampang..kan spital ampang tu spital baru lg..try tnye kakak diana..kakak diana bersalin kat situ..

✿aN ePpy m0m To bE✿ said...

owh yeke dyla..??? ermmm ok.. nnty za try tanye diana.. hehehhhe... nk ke spital swasta cam x berapa nak mampu jerk... huhuu.. thanks yank..

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*