ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Friday, 23 December 2011

Autumnz vs Little Bean

aii aiii cippppp...
errkkk.. kiter bercadang nk beli steriliser ngan warmer...
dok tengok2 kt Onebabyworld... dye ngah uat sale nie...
cume nak minta pendapat u olllss...
diantara Autumnz dgn Little Bean, mana yg lebih ok ekk..
klu dari segi luarannya, kiter cam dah jatuh cinta ngan Autumnz..
mybe sbb warne and design dye kot..
so, apa pendapat korunk ekk..???

10 comments:

Cik CT said...

blogwalking here...:) emm,cikct dolu2 pakai littlebean..tp sebenar2nya mmg jarang sgt guna warmer..sterilise pun dgn air panas je lps basuh n once a week guna steriliser tablet..:)

aTy _faRed~ said...

harge 2-2 same kat tempat tu.. tapi vote for Autumz.. nanti kat sane awak tanyer pendapat derang..2-2 pon ok..cume masing2 ade kelebihan dan kekurangan nyer..:) cume set Autumz saye suker sebab ade set tuk storage sekali n milk warmer..bekas nyer besar dan boleh masuk tuk botol tommee tippee jugak..:)

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

cik CT~ owh yeke yank.. hehehehehh.. nway, thanks ye...

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

aty~ mmmm menarik la pulak autumnz tu.. heheh.. design pun dah suke.. aah la.. kiter lupa lak... sbb kite dah beli tommee tippee... hehehhe.. seb bek muat... thanks aty.. :)

Cik CT said...

u're welcome dear..teringat autumnz ni cooler bag dia cantik..cikCt pakai buat simpan ebm n breastpump..

Mimy Hamid said...

sy beli warmer little bean...murah sikit kot pakai voucher jusco

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

cik CT~ alamak... tetibe teringat x beli agik cooler bag... huhu.. errkk, auntumz punye cooler bag ni leh tahan bape jam ekk..???

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

mimy~ heheheh... saya dah selamat membeli warmer autumnz.. hehehehhe..

Anonymous said...

tomme tippee yg kck tu muat x dlm warmer autumz

Wayo said...

Berapa minit nak warm up susu?is is need More than 10 minutes ? Thanks

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*