ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Wednesday, 14 December 2011

~..BiLE mAma giLer r0mPer..~

salam sume...
firstly nk ucapkan tahniah kt mama Aidy coz selamat melahirkan Aidy Rizqi yg tomei sesangat....
so, arinie kiter nk citer pasal kegilaan kiter yg terbaru...
tadaaaaaa... 

cer kira, ada brpa rompers di atas..??
yaaaa betoiiii...
ada 14 ketul rompers sumenye...
x tau la nape...
sejak dua tiga menjak nie...
tgn ni asyik gatay je nk mengorder romper dari tenet...
haaa... ni sume kite beli kt tenet je taw...
coz malas nk kuar membeli..
lagipun, cam murah je diaorg nie jual...
kiter beli dalam Rm30- Rm35 untuk 1 pax..
1 pax tu ada dlm 4-5 rompers...
berbaloi2...
geram je tgk baju dak techik nie...
chumel2 kan....
hehehhehe... 

ni pulak bag kiter tuk ke spital...
skunk ni kan dah masuk 33 mgu...
so, haruslah dah siap siaga kan...
beg tu mama fisha punye dan bakul tu lak bby A yg punye...
(cedank tgu bag baru yg diorder, t dah sampai, leh tukar dgn bakul tu.. heheh)
 

12 comments:

Mommy_Cha said...

wah byk collection rompers baby nih...best nye!

Iza said...

iza pon gila rompers / jumpers gak.
Kalau bole tiap2 hari nak beli utk baby ekekek

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

mommy cha~ hehehhe.. tu la pasal yank... suke tgk bju dye.. chumel2.. hehehhe

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

Iza ~ hehehheh... sma la kite ni ekk... agaknya mmg bakal ibu cam gitu ekk.. excited terlebey... hahahaha

iizla said...

zarif ada 2 3/4 helai je rompers. tak beli banyak sbb kat sini hujan je..sejuk pulak klu pki rompers.huhu..

btw, bakul biru tu pon ila ada gak. hehe

aTy _faRed~ said...

beshnyer dah kemas2 bag..:)

FieZaLieSa said...

memang geramkn tgk rompers baby..comey2..=)

e k i n ♥ y u s r i said...

beli kat mane romper tue?
30-35 je....murahlah tue
slalu survey cm mahal je
nak link tue boleh?

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

iizla + aty + fiezaliesa ~ hehehehhe.. geram kan... sbb terlalu la chumel... hehehehhe...

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

ekin ~ errkkk, kiter beli kt fesbuk yank... ada gak beli kt kawan... tp dye ada blog gak.. rasa nya die ngah uat sale tu... g kt fb search "Ais Baby & Kids" .. klu x silap, rm27 satu..

!k@ said...

hehe..rompers mmg comel...
ika mula2 xnak beli rompers awal2..sbb kalau baby kecik sgt susah pulak nak pakai rompers..cdgnya lepas pantang baru nak membeli rompers..
tp...sbb xtahan..dah beli gak rompers..dh beli 8 helai...+ member bg 2 helai...
tu pun rasa mcm nak beli lagi...boleh x..hehe

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

ika~ hahahahhaha.. boleh saje lorhh... hehhehe.. first bby mmg excited terlebey kan... heheheheh

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*