ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Thursday, 8 December 2011

mana nak carik diapers bag..??

halooooo mommy~!!!
kiter ada masalah nie...
kihkihkihhhh...
xde la besar mana pun..
saje menggedik uat kecoh..
hohohoooooo..

cam nie, tu ari do godek2 blog yu all...
ada ternampak satu blog nie...
dia jahit n jual diapers bag...
tp tadi dok godek semula x jumpa carik pulak...
huhuuu...
cadang nye nk tempah...
nnty senang nk letak barang2 bby nie....
cam ni la lebih kuang rupe bag tu...
hasil dari enche google...

ada manyak poket leh sumbat2...


so, klu korunk ada ternampak @ terjumpa mana2 blog yg jual menatang nie, tlg gtau ekk...
tankiu dear... muahhssssssss (~_^)
 

8 comments:

elle's laaa~ said...

kalau mcm kite punye, kite beli brand Simple Dimple Diaper Bag.. selalu nye kt kedai baby bnyk juagl.. :)

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

owh yeke yank..??? design dye cam yg kiter nak ni ke..>??

Baby Lyana said...

beg ni memang cantik..memula akak pakai yg sandang gak..nanti bila anak dah besar, mana nak dukung anak, nak gantung handbag...aduhhhh terus beli knapsack style..sonang.. :)(lari topik sket)

!k@ said...

kalau nak yang tempah..cuba tengok kat ummicraftzone.blogspot..kat blog ika ada entry pasal ni..tp beg kain la..dia jahit sendiri..

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

kak shaf~ hehehe.. za dah tergoda dgn bag ni.. chumel... hehehe...

ika~ thanks dear... lurve yu larh~!!!!

iizla said...

Bby sy dah 2m+ tapi belum ada diapers bag pon..kene beli gak nih!!

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

iizla~ jum kiter pakat beli.. ehehhe

anitadiana said...

salam singgah dane follow..jemput singgah kat blog kak ita..kak ita pun cari gak..

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*