ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Monday, 28 February 2011

12 hari... errrRRrr

ermmm...
nmpknye tinggal agik 12 hari jerk tuk ak bergebang2 sbg seorang yg bujang...
hurmmm...
takut lak rasa...
kadang2 dok termenung sorang menatap wajah pasan macho enche tunang,
sambil dlm aty berfikir
"mampukah ak jadik is3 beliau ekk..??"
ermmm ntah la..
ak sndrik kadang2 konfius... wakkkakaka

owh ye...
tntg persiapan kawen,
alhamdulillah,,,
sumenye berjalan lancar..

uma baru pun dah slamat dicuci...
tp yg mmbuatkan haku hangin,
si jejaka2 idaman malaya yg tlg angkat barang tu, bole lak die pakai kasut masuk uma....
abesh laaaa kotor semula...
nmpknya, syg, kena mop semula la ekk..
hahahhaha...

tgk, rajin kan enche chinta... hahaha.. pic fisha xde coz cik fisha hanya bertindak sbg tukang amik gmbr sahaja lorrhhh.. kihkihkihhh
 

Friday, 11 February 2011

Undangan Ke Majlis Perkahwinan Fizza + Izwan (",)


* sila klik untuk melihat dengan lebih jelas*

semoga kehadiran tuan/puan akan memeriahkan lagi majlis kami..
terima kasih ^^,
 

Wednesday, 9 February 2011

Alhamdulillah.. ",)

syukur alhamdulillah..
dapat brita baek agik.. 
hehehhehehe..
rumah idaman kami dah ciap.. n dah leh amek kunci...
super excited...
tp kena bersabar coz x sempat mau pindah dlm masa terdekat nie..
tgu je lah ujung bulan nnty...
pape pun... tetap gumbira...
home sweet home ezzay_fisha..
^_^
 

Tuesday, 8 February 2011

hiTung.. hiTung.. dan hiTung

hey.. hye.. huiiiii..
hehehe...
ngah bohcan-bosan nie.. rajin kan diri menghupdate blog ku yg berhabuk n comot (cam tuan die)..
hurmm alhamdulillah...
tgal agik sebulan jerk majlis kami...
so far sume preparation hampir siap..
catering + mua + doogift  + photographer + dll suda selamat di booking n dibayar deposit...
barang2 hantaran pun da settle beli...
tgal mau longgokkan jadik hantaran saja...
heheheh...
tp bakal mak mentua suda hampir 60% siap gubahan hantaran katanya..
wahhhh super excited ye mak...... cik... hehehehhe
"xpe.. xlama agik bole la panggil mak" sms dari beliau yg ku 3ma dua tiga ari lepas... hahahhaha

mmmm mak aku pun dah mula rasa kelam kabut dgn persiapan di sebelah perak sanun.. heheh
disebabkan kami yg terlalu bizi...
terpaksa la aku pos saja borang nikah then mak tulun kasik settle...
hahahhahah...
luv yu mom~!!

mmmmm walaupun rasa lega coz yg besau2 dah siap,
still ada agik yg x jumpa carik
(bukan x jumpa, tp haku yg gedik nk survey2 dulu)
hahhahaaha...
cian encik cHinTa... lenguh kaki beliau aku bawak g jalan TAR 3 hari berturut2... kuikuikuiiii
yelah... tudung kawen + nikah + bertandang still x jumpa carik...
klu leh x yah pakai tdung ok gak..
hahahhahaha...
mau kena baling ngan penyapu nnty... heheheh

kay la, yg penting petang nie kuar agik carik mangkuk tuk gubah hantaran beliau...
biar susah asalkan hantaran nnty cantik n puas aty...
kan.. kan... hehhehe

buat mak beliau:- jum lawan sape nyer hantaran agik cantik kay... pasang lek lok ranting kayu yu ekk.. heheheheh
 

Monday, 7 February 2011

~.. enTry perTama baGi taHun 2011..~

Salam sume...
tengok... rajin x cik fisha nk hupdate blog... hahahhaha
sebenarnya, mukan x rindu kt korunk...
tp ada yg x senang aty bila cik fisha berkongsi kegembiraan tuk bergelar is3 dlm blog kesayangan nie...
hurmmm lantak la kan...
yg penting cik fisha hanya mau berkongsi hari bahagia bersama kalian sume...
but not with her~!!!!

entry kali nie sgt istimewa...
ku utuskan khas tuk bakal suami terchinta...
hahhahaha..
yela, tahun 2011 nie akan ada perubahan yg amat besar lam diri cik fisha...
hurmm macam mana lah agaknye cik fisha bila jadik isteri ekk...
huhuuu.. mampukah..????

PERKENALAN kami bermula pada Jun 2007...
masa tu enchik cHinTa baru je lapor diri kt cini (INTAN)..
hurmm gatey kan,.. baru lapor diri dah pandai nak mengorat... hahahahha
masa tu fisha mmg keje kt bahagian pentadbiran...
hahahhaah...klakar je masa tu...
masih terbayang agik beliau ckp "kak, kirim salam kt budak pakai baju pink tu ekk".... heheeh... sampai ke ari nie, sume akak2 opis nie dok usik fisha ngan kata2 keramat tuh.. huhuuu

ni pic di awal perkenalan kami.. masa wedding kawan.. heheh..

 
PERCINTAAN..???? mmm sebenarnya fisha x tau pun bila kami declare kapel...
coz, xde pun kata2 lamaran dari beliau yg nk ajak fisha kapel...
tp yg kami tau, masing2 mmg rasa saling sayang menyayangi... hahahahha...
dan fisha yg letak tarik 26.07.2007 sebagai tarikh percintaan coz masa nie enche cinta dah ikut fisha balik kg jumpa mak... hehheh... katanya, beliau mau minta permission drpd mak fisha dahulu... hehehh... dats y aii cayunk sgt sama beliau.. yelah, nampak cuda keikhlasannya kan.. heheheh

ni lak masa busday fisha yg ke-21...  busday party terkezuttt dari enche cinta + zira + kak azma + seful... korunk mmg terbaek arrr.. hehehe

so, sehingga ke hari nie.. dah hampir 4 tahun kami bersama...
dan suda 4 tahun jugak fisha kenal sama family beliau... heheheh...
soooooo eppy n luvly family... hehehhe
bertuah sgt punyai bakal mak n abah n adik2 yg amat baek hati...
alhamdulillah... hheheheh

mak n abah yg sporting gilerr.. lurve muahhxxxx
persiapan KAWEN so far alhamdulillah...
cume fisha rasa cam x sempat je mau kejar masa... huhuu...
masih ada agik yg lum settle...
plus dgn final exam agik...
aiyak...
smoga segalanya dipermudahkan...
Amin...

pstt:~ buat syg, cinta ini x kan pudar meskipun nyawa ku yg akan pudar...

 
 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*