ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Monday, 31 October 2011

Set Bersalin Pilihan Ibu-ibu

Salam sume...
fisha nak tanye pendapat yu ols nie...
dalam banyak-banyak set bersalin yg ada kt pasaran nie,
yg mana satu menjadik pilihan yu ols ekk..??
boleh kongsi pendapat x..??
 

Thursday, 27 October 2011

~mencarik barut baby~

haii mommy sume..
fisha nak tanye nie..
korunk ada x beli barut bby (bertali) melalui on9..??
kalu ada, nnty minta tlg share kan link diaorg ekk..
dah juling mata dok search dlm tenet nie..
huhuhuuu...
tankiu ye (~_^)
 

Thursday, 13 October 2011

Ai SUke Yu Olls Update Pasal Barang Baby :)

ai akan baca sume tulisan u ol tentang barang baby @ apa² saje tentang baby..
so, teruskan menulis ya...
muashhsssss~!!!
 

Tuesday, 11 October 2011

24 minggu 4 hari update =]

Salam sume...
fisha ngah bosan nie..
dah sampai opis..
tp cam besa, x de keje... huhuhuuu

so, ngah boring nie..
rasa nak update pasal barang² baby yg fisha dah beli..

jeng jeng jengggg..
mari kiter terjah checklist yg fisha buat tu ari:-

Barangan Asas Baby yang baru ada:-
5 pasang baju lengan pendek
5 helai barut
2 pek besar pampers (newborn size)
10 helai kain lampin
5 pasang sarung tgn n kaki
2 helai tuala kecil tuk mandi
2 botol susu 7oz
box storage yg besau tu (tuk isi barang² bby)
tilam,bantal kepala,bantal peluk
2 helai selimut
kelambu
1 set mandian baby + lotion + bedak
2 botol baby oil
kapas & tisu
krim lampin
2 botol baby wipes
1 kotak detergent tuk basuh baju baby
changing map

Barangan Asas Mommy yang dah beli
set selepas bersalin Nona Roguy (dah order)
bengkung (dah order)
3 pasang stokin
baju sejuk- guna je yg sedia ada
tungku (guna je mak punye masa dolu-dolu.. tungku turun temurun nie..)
1 helai kain batik
40  maternity pad
set breastpump madela (dah order)

so, itu saja yg baru dibeli..
nnty klu g jejalan kot² ternampak, leh la rembat selai dua...

Nota Pink:- petank g kena g check up.. hope sumenye ok dan menepati sasaran buku merah.. hehehhhe...

 

Thursday, 6 October 2011

~baby saya cuda 6 bulan dalam pewut~

Alhamdulillah...
baby cedank membesar dengan jayanya..
syukur sesangat...

nota pink:- tp x de picca coz x gi uat scan agik..
 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*