ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Friday, 6 January 2012

baby baru gerak 2 kali

dari bangun tido pagi tadi,
bby saya baru gerak 2 kali..
itu pun dye start gerak kul 2pm tadi...
Perlukah saya ke hospital..???
 

7 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

baby nak keluar dah ke??

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

x tau la.. ak cuak giler dah nie.. huhu... biasa ak bangun pagi kul 5.45 tu dye dah ngeliat2 dah... ni xde lak.. baru kul 2 tadi gerak.. huhu

Liyana said...

cmne nk rase bby gerak2 tu... hehe

ciksuen said...

ke sebab die da penuh sgt, xde ruang nk gerak bnyk2 sgt da ek? i pon xpasti. tp kalu mmg u xkonfiden, u take note la. cube monitor movement die utk 12 jam. u tanda kt paper kol bape gerak. kalu dlm mase 12 jam tu xckp 10 kali, g la cek kt doctor. ouh ha, bawak sekali paper yg u tanda movement tu as bukti. sbb i penah g ngadu kt doc sal baby krg gerak, die suh i blik dl n monitor movement tu. pastu die kate bawak paper tu as bukti.

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

liyana~ nnty akan rasa die tendang2 atau siku2 atau mengeliat2...

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

cik suen~ hurmm ok dear... thanks atas info..

eMMe said...

akak tak de pengalaman lagi, better gi hospital, check la, takot pape jadi kat baby..akak risau... take care of ur self n baby....

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*