ღ cHiNta_haThi_kHu..iT's y0u ღ

~..Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..~

Friday, 6 January 2012

oh god.... nama bby terpaksa di tukar :(

huhuu.. cedeynye rasa...
kami somi is3 dah terkinja2 nk letak nama bby boy yang akan lahir x lama agik nie...
tp kebetulan semalam terdetik lak nk reconfirme dengan seorang lagi ustaz kat opis nie...
tanya pendapat beliau tentang nama yg menjadik pilihan kami...
atas pandangan beliau, nama yg kami pilih x berapa nak sesuai...
so, terpaksa ubah nama lain...
uwaaaaa...
cape ada idea, nk letak nama apa ekk..???
nak pilih nama yg dulu pun dok penen pala...
dah berbulu mata bukak website2 nama tu..
tp keliru.. x tau nk pilih yg mana satu...
atoiiiyaaiiii... huhu..
 

4 comments:

ciksuen said...

mmg susah pon memilih name baby ni. i pon ase smpai juling2 da mate tgk website sane sini, beli buku..tp payah je nk jmpe yg berkenan di hati. ye lah..kite mesti la nk maksud yg baik utk name kan.

cik fiza said...

zaa.. letak nama yg simple n ada makna yg baik.. :)

Mimy Hamid said...

akak cari dalam internet just google..byk nama dan maksud

aTy _faRed~ said...

kami pon masih penin nak pilih name anak..ade jer yang tak kene...*sigh

Post a Comment

amende ler korang nk ngomel nih??

 
*Bebelan Dari Ku Untuk Mu... Izz Fisha Natakafisha*